+36 (20) 886 2347 hello@fenyfuzer-berles.hu

Fényfüzér bérlés árak

Fényfüzér bérlés csomagok & árak

Fényfüzérek, fénysorok, izzósorok bérlése elérhető áron egész Magyarország területén. Foglald le a fényfüzéreket a rendezvényed dátumára még ma!

Fesztivál, Piknik, Városi-és Iskolai rendezvény

Fényfüzér bérlés rendezvényekre, fesztiválokra, iskolai programokra

Fényfüzérek specifikációi

A fényfüzérek/izzósorok hossza 14,6m, és maximum 10 fényfüzért lehet sorba kötni. 220V-al működik és dimmerelhető.

LED izzók

A fényfüzérek 2W-os dimmerelhető melegfehér (~2200K) LED izzókat tartalmaznak, melyek külön cserélhetők. Egy fényfüzéren 15 db izzó foglalat (E27) található.

IP65 védelem

A fényfüzérek kültérre alkalmasak, IP65 védelemmel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy minden irányból történő víz fröccsenés ellen védelmet biztosít.

 

Fényfüzérek stílusa

A fényfüzérek bérlése fantasztikus lehetőséget ad minden rendezvény számára, hogy igazán vagány és menő helyszínt varázsoljon.

 

Nem tudod mennyi fényfüzérre van szükségetek? Segítünk!

Segítünk megtervezni a fényeket a rendezvényeteken. Egyszerűen menj a Tervezés oldalra és kövesd a leírást, töltsd ki az egyszerű űrlapot és segítünk felmérni a helyszínt, megtervezni a fénydekorációt és kiszámítani mennyi fényfüzérre is lesz szükségetek!

Fényfüzér Csomagok & Árak

Nem tudod még, hogy melyik csomagot válaszd? Kérjél ingyenes tervezést, ahol pontosan felmérjük, hogy mennyi fényfüzérre van szükséged rendezvényeden.

Non-profit szervezeteknek 20% kedvezményt biztosítunk a bérlési árakból!

Hozzunk együtt fényt a sötétségbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és hozzunk együtt fényt a sötétségbe, világítsuk be együtt a rendezvényedet.

hello@fenyfuzer-berles.hu