+36 (20) 886 2347 hello@fenyfuzer-berles.hu

About

Fényfüzér Bérlés – LIGHT-the-NIGHT

Cégünk fényfüzér bérbeadással foglalkozik, és elsősorban céges rendezvényeknek biztosítunk fénydekorációt. Célunk, hogy olyan segítsük a cégeket és rendezvényszervezőket, hogy a lehető legjobbat hozzák ki az adott helyszínből, legyen szó kertről, sátorról, beltéri helyszínekről. Fényfüzéreink segítségével biztosítani tudjuk a megfelelő fény szükségleteket, illetve egyidőben olyan hangulatot is adnak a fényfüzérek, ami minden rendezvénynek lennie kéne.

Fényfüzér Bérlés céges rendezvényekre

Miért minket válassz?

Szakmai tapasztalat

14 éve foglalkozunk fénydekorációval, rengeteg tapasztalatot szereztünk a rendezvények megvilágítása terén.

200+ rendezvény

Több mint 200 rendezvényen világítottunk már és eddig megrendelőink 99,5%-ban elégedettek voltak munkáinkkal. Természetesen, mi sem vagyunk tökéletesek, de törekszünk a kiválóságra.

v

Kiemelkedő kommunikáció

Mi nem az a cég vagyunk, akik eltűnnek és nem elérhetőek semmilyen módon. Célunk, hogy gyors és hatékony kommunikációval bonyolítsunk le minden megkeresést.

Cégünk céljai

Szeretnénk olyan rendezvényeket látni Magyarországon, amik egy következő szintet képviselnek színvonal terén. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a fényfüzéreink segítségével sokkal szebb, és sokkal jobb hangulatú lesz minden rendezvény.

  • Fényfüzérek minősége
  • Hozzáadott érték a rendezvényekhez
  • Elégedettségi szint

Hozzunk együtt fényt a sötétségbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és hozzunk együtt fényt a sötétségbe, világítsuk be együtt a rendezvényedet.

hello@fenyfuzer-berles.hu